Ochrana osobných údajov

1. IS obchodu je zaregistrovaný na Úrade pre ochranu osobných údajov SR pod číslom 201503116

2. Plne rešpektujeme súkromie svojich zákazníkov, avšak pre vybavenie objednávky potrebujeme niektoré osobné údaje, ktoré budú použité výlučne pre zaslanie objednaného tovaru a pre komunikáciu so zákazníkom.

3. Osobné údaje, ktoré od Vás pri objednávke tovaru potrebujeme sú: Titul, Meno, Priezvisko, Adresa, Adresa na doručenie tovaru, Kontaktné telefónne číslo, E-mail

4. V prípade, že nechcete aby boli Vaše osobné údaje uložené v našej databáze, môžete si tovar objednať telefonicky, prípadne uveďte v "Poznámke k objednávke" žiadosť o ich vymazanie ihneď po jej vybavení.

5. Ako prevádzkovateľ internetového obchodu www.chlebnik.sk sa zaväzujeme, že na prianie zákazníka budú jeho osobné údaje vymazané neodkladne z databázy internetového obchodu.

6. Prevádzkovateľ internetového obchodu Renovint, s.r.o. týmto prehlasuje, že s osobnými údajmi svojich zákazníkov, získanými pri záväznej objednávke tovaru, nakladá v zmysle "Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov".

7. Z vyššie uvedeného zákona plynie i povinnosť neposkytnutia získaných osobných údajov tretej strane. Výnimkou je pri výbere spôsobu doručenia tovaru Slovenskou poštou, poskytnutie nevyhnutne potrebných údajov externému dopravcovi za účelom doručenia zásielky.

8. Na ochranu osobných údajov kladieme najväčší dôraz!

9. Obsah tejto internetovej stránky je chránený autorským právom a je výhradným majetkom spoločnosti Renovint, s.r.o.

 

V Chocholnej, dňa 01.11.2016

Renovint, s.r.o.
Chocholná-Velčice 261
91304 Chocholná-Velčice

Platba a poštovné
Platba
Dodanie
Poštovné
Výmena tovaru

shop & design by Macko